Skip to main content

Magasinering i Hässelby

Hitta prisvärd magasinering för dina ägodelar i Brunna i närheten av Hässelby

Smidig hantering

ENKELT ATT HYRA FÖRRÅD

Hos Enkel Magasinering hyr du enkelt magasinering. Det är bara att kontakta oss för en prisförfrågan, och därefter när du valt när du vill flytta in och hur stort förråd du behöver. Så skickar vi över ett avtal du signerar med BankID, och därefter kan du flytta in.

Gör en prisförfrågan

 

Upptäck fördelarna med våra förråd

DINA SAKER ÄR TRYGGA HOS OSS

Vi vill göra det enkelt för dig att hyra förråd. Hos Enkel Magasinering får du rena och säkra förråd med smidig hantering. Dessutom finns vi här för dig och dina frågor.

Rent

Dina saker hålls i gott skick i våra helt nybyggda varmförråd. Hos Enkel Magasinering möts du alltid av nystädade och rena lokaler.

Personlig service

Vi är det lilla företaget med stort hjärta och personlig service. Du som kund ska alltid känna dig välkommen och väl bemött – vi finns här för dig när du behöver oss!

Tryggt

Förråden är kameraövervakade och ligger på en trygg och lugn plats. Personliga koder används för inpassering och åtkomst till ditt förråd.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att enkelt förvara dina saker hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar.
Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar.
Gäller frågan våra förråd så finns många frågor besvarade under Frågor & Svar.

Gör en prisförfrågan

Om magasineringen i Hässelby

Välkommen till oss på Enkel Magasinering i Brunna.

Vi erbjuder förrådshotell som är fräscht, uppvärmt och säkert i Brunna Industriområde. Våra olika förråd för magasinering är på ca 2,5 m2 upp till 20 m2. Takhöjden är minst 2,4 m.

Du kan köra direkt fram till fastigheten, för att sedan ha en bred varuhiss som går direkt upp till våning 2 där alla förråden finns. Vi har sedan trappor som går att använda med. Alla korridorer har kameraövervakning. Samtliga lokaler är uppvärmda, fuktfria och insynsskyddade förråd finns.

Du har åtkomst till ditt förråd varje dag 06-23.

Våra förråd för magasinering är även helt nya och fräscha. Vi håller en temperatur som är minst 15 grader. Då du har access till fastigheten med en unik bricka eller mobil, så vet vi även exakt vem som är i lokalen och när.

Du har åtkomst till ditt förråd varje dag 06-23.

– Öppet varje dag 06-23 för åtkomst till ditt förråd
– En månads bindningstid
– Du kan köra direkt fram till entrén.

Adress:
Mätarvägen 12, 196 37 Kungsängen
Vägbeskrivning:
Google maps
Telefon:
010-188 06 09
Öppettider:
06-23

Kontakta oss

Telefon: 010-188 06 09
E-post: hej@enkelmagasinering.se

Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar

Postadress

C/O Enkel Magasinering AB
Fördelningsgatan 21
633 41 Eskilstuna

Prisförfrågan