Skip to main content

Magasinering i Upplands-Väsby

Hitta prisvärt magasin för dina ägodelar i Brunna som är i närheten av Upplands-Väsby

Smidig hantering

ENKELT ATT HYRA FÖRRÅD

Hos Enkel Magasinering hyr du enkelt magasinering. Det är bara att kontakta oss för en prisförfrågan, och därefter när du valt när du vill flytta in och hur stort förråd du behöver. Så skickar vi över ett avtal du signerar med BankID, och därefter kan du flytta in.

Gör en prisförfrågan

 

Upptäck fördelarna med våra förråd

DINA SAKER ÄR TRYGGA HOS OSS

Vi vill göra det enkelt för dig att hyra förråd. Hos Enkel Magasinering får du rena och säkra förråd med smidig hantering. Dessutom finns vi här för dig och dina frågor.

Rent

Dina saker hålls i gott skick i våra helt nybyggda varmförråd. Hos Enkel Magasinering möts du alltid av nystädade och rena lokaler.

Personlig service

Vi är det lilla företaget med stort hjärta och personlig service. Du som kund ska alltid känna dig välkommen och väl bemött – vi finns här för dig när du behöver oss!

Tryggt

Förråden är kameraövervakade och ligger på en trygg och lugn plats. Personliga koder används för inpassering och åtkomst till ditt förråd.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att enkelt förvara dina saker hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar.
Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar.
Gäller frågan våra förråd så finns många frågor besvarade under Frågor & Svar.

Gör en prisförfrågan

Om magasinering nära Upplands-Väsby

Välkommen till oss på Enkel Magasinering i Brunna.

Vi erbjuder förrådshotell som är fräscht, uppvärmt och säkert i Brunna Industriområde. Våra olika förråd för magasinering är på ca 2,5 m2 upp till 20 m2. Takhöjden är minst 2,4 m.

Du kan köra direkt fram till fastigheten. Alla korridorer har kameraövervakning. Samtliga lokaler är uppvärmda, fuktfria och insynsskyddade förråd finns.

Du har åtkomst till ditt förråd varje dag 06-23.

– Öppet varje dag 06-23 för åtkomst till ditt förråd
– En månads bindningstid
– Du kan köra direkt fram till entrén.

Vägbeskrivning

Det tar ca 25-35 minuter att ta sig till oss ifrån Stockholm City beroende på trafiken.

Från Jakobsberg tar det ca 12 minuter och ifrån Kallhäll ca 10 minuter.

Vill du ta dig till förråden ifrån Kallhäll eller Jakobsberg så kör du in på E18 norrut mot Granhammarsvägen Kungsängen. Sedan följer du E18 till korsning 150 och tar höger och följer skyltarna mot Brunna. Då kommer du in på Granhammarsvägen och då tar du höger. Sedan i rondellen tar du tredje avfarten in på Effektvägen och sedan första vänster in på Energivägen och därefter första vänster så är du på Mätarvägen och då ser du vår skylt på höger sida av vägen.

Om du då kommer ifrån Stockholm City:

Du kan även ta dig till oss från E4:an, men normalt är E18 snabbaste vägen. Om du då kommer ifrån Stockholm City kör du E20, sedan håller du dig till vänster när vägen delar sig och fortsätter på E4 och följer skyltarna mot E18 Sundsvall. Du tar sedan avfart 171 mot väg 279/Kista S. Sedan håller du vänster och fortsätter på avfart 181 följ skylt E18 Oslo. Sedan följer du E18 till korsning 150 och tar höger och följer skyltarna mot Brunna. Då kommer du in på Granhammarsvägen och då tar du höger. Sedan i rondellen tar du tredje avfarten in på Effektvägen och sedan första vänster in på Energivägen och därefter första vänster så är du på Mätarvägen och då ser du vår skylt på höger sida av vägen.

Adress:
Mätarvägen 12, 196 37 Kungsängen
Vägbeskrivning:
Google maps
Telefon:
010-188 06 09
Öppettider:
06-23

Kontakta oss

Telefon: 010-188 06 09
E-post: hej@enkelmagasinering.se

Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar

Postadress

C/O Enkel Magasinering AB
Fördelningsgatan 21
633 41 Eskilstuna

Prisförfrågan