Skip to main content

Hyra Self-Storage i Stockholm

Hitta prisvärd self-storage för dina ägodelar i Brunna, Stockholm

Smidig hantering

ENKELT ATT HYRA FÖRRÅD

Hos Enkel Magasinering hyr du enkelt self-storage. Det är bara att kontakta oss för en prisförfrågan, och därefter när du valt när du vill flytta in och hur stort förråd du behöver. Så skickar vi över ett avtal du signerar med BankID, och därefter kan du flytta in.

Gör en prisförfrågan

 

Upptäck fördelarna med våra förråd

DINA SAKER ÄR TRYGGA HOS OSS

Vi vill göra det enkelt för dig att hyra förråd. Hos Enkel Magasinering får du rena och säkra förråd med smidig hantering. Dessutom finns vi här för dig och dina frågor.

Rent

Dina saker hålls i gott skick i våra helt nybyggda varmförråd. Hos Enkel Magasinering möts du alltid av nystädade och rena lokaler.

Personlig service

Vi är det lilla företaget med stort hjärta och personlig service. Du som kund ska alltid känna dig välkommen och väl bemött – vi finns här för dig när du behöver oss!

Tryggt

Förråden är kameraövervakade och ligger på en trygg och lugn plats. Personliga koder används för inpassering och åtkomst till ditt förråd.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att enkelt förvara dina saker hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar.
Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar.
Gäller frågan våra förråd så finns många frågor besvarade under Frågor & Svar.

Gör en prisförfrågan

Om Self Storage i Stockholm

Vi erbjuder self-storage i våra nyrenoverade lokal inom tullarna mitt i hjärtat av Vasastan/Normalm, Stockholm. Total har vi 160 förråd i varierande storlekar med ett självbetjänings-koncept för att öka tillgängligheten och kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser. Förråden funkar lika bra för dig som privatperson och vi välkomnar även företagskunder. Vi tycker såklart det är roligt med dig som vill hyra en kortare stund, hör av dig så ser vi vad som finns ledigt.

Hos oss får du tillgång till ditt förråd alla dagar om året mellan kl 07.00 – 23.00 genom din personliga accessbricka och lås.

Vi har sett till att säkerheten håller en hög nivå för alla förråd genom övervakningskameror, loggsystem och rörelselarm för allmänna ytor.

För att du som kund ska få en enklare upplevelse så erbjuder vi extra försäkring, säkra lås och inredning till förråden. Det finns även pirra att låna om du ska flytta mycket och tunga saker samtidigt.

Alltid hos Enkel Magasinering

– 1 månads bindningstid

– Autogiro eller faktura

– Access till 365 dagar om året

Adress:
Mätarvägen 12, 196 37 Kungsängen
Vägbeskrivning:
Google maps
Telefon:
010-188 06 09
Öppettider:
06-23

Kontakta oss

Telefon: 010-188 06 09
E-post: hej@enkelmagasinering.se

Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar

Postadress

C/O Enkel Magasinering AB
Fördelningsgatan 21
633 41 Eskilstuna

Prisförfrågan