Skip to main content

Hyra Förråd i Sandviken

Hitta prisvärt förråd för dina ägodelar i Sandviken

Smidig hantering

ENKELT ATT HYRA FÖRRÅD

Hos Enkel Magasinering hyr du enkelt ditt förråd. Det är bara att kontakta oss för en prisförfrågan, och därefter när du valt när du vill flytta in och hur stort förråd du behöver. Så skickar vi över ett avtal du signerar med BankID, och därefter kan du flytta in.

Gör en prisförfrågan

 

Upptäck fördelarna med våra förråd

DINA SAKER ÄR TRYGGA HOS OSS

Vi vill göra det enkelt för dig att hyra förråd. Hos Enkel Magasinering får du rena och säkra förråd med smidig hantering. Dessutom finns vi här för dig och dina frågor.

Rent

Dina saker hålls i gott skick i våra helt nybyggda varmförråd. Hos Enkel Magasinering möts du alltid av nystädade och rena lokaler.

Personlig service

Vi är det lilla företaget med stort hjärta och personlig service. Du som kund ska alltid känna dig välkommen och väl bemött – vi finns här för dig när du behöver oss!

Tryggt

Förråden är kameraövervakade och ligger på en trygg och lugn plats. Personliga koder används för inpassering och åtkomst till ditt förråd.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig att enkelt förvara dina saker hos oss. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst frågor eller funderingar.
Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar.
Gäller frågan våra förråd så finns många frågor besvarade under Frågor & Svar.

Gör en prisförfrågan

Om förråden i Sandviken

Välkommen till oss på Enkel Magasinering, vi har fräscha, säkra och uppvärmda förråd centralt i Sandviken på Högbovägen 20. Förråden är på ca 1 m2 upp till 20 m2. Takhöjden är minst 2,3 m i samtliga förråd.

Alla förråd kommer du åt via en egen entre på sidan av fastigheten, där du går ner för en sluttning med trappa, kameraövervakning inne i lokalen och bilen går att parkera direkt utanför entrén. Alla förråden är uppvärmda, torra och insynsskyddade. Du har åtkomst till ditt förråd varje dag 07-22.

Våra förråd är även helt nya och fräscha. Förråden har alltid en temperatur på ca 15 grader, och det är torrt. Du har dessutom ingen insyn i förråden. Säkerhetsmässigt så kommer du in i entrén med din mobil, vilket gör att vi vet vilka som rör sig i lokalerna och när. Dessutom finns kameraövervakning.

Du har åtkomst till ditt förråd varje dag 06-23.

– Öppet varje dag 06-23 för åtkomst till ditt förråd
– En månads bindningstid
– Du kan köra direkt fram till entrén.

Vägbeskrivning till förråden i Sandviken

Förråden ligger centralt på Högbovägen 20 i Sandviken.

Du tar till Högbovägen genom att svänga av från Gävlevägen in på väg 272 Högbovägen. Sedan svänger du in på persbogatan. Sedan direkt till väsnter, in på parkeringen bakom ESA Asian House.

Direkt efter huset till vänster, så finns en garagelänga och där har du en trapp ner till vår entre.

Adress:
Mätarvägen 12, 196 37 Kungsängen
Vägbeskrivning:
Google maps
Telefon:
010-188 06 09
Öppettider:
06-23

Kontakta oss

Telefon: 010-188 06 09
E-post: hej@enkelmagasinering.se

Vi svarar så snart vi kan under våra öppettider, 08.00 – 17.00 alla vardagar

Postadress

C/O Enkel Magasinering AB
Fördelningsgatan 21
633 41 Eskilstuna

Prisförfrågan